سایت خبری وخت
Thursday May 8, 2008

حمله انتحاري درنيازبيک شهر کابل چهار تن را زخمي نمود
 

آژانس خبري وخت

ولايت کابل

نزدهم ثور

حمله انتحاري در منطقه نيازبيک شهر کابل چهار تن از افراد ملکي را زخمي نمود ، اين حمله حوالي ساعت  ده کم شش شام در مربوطات حوزه پنجم پوليس به وقوع پيوست.

سمونوال حق نواز آمر زون اول پوليس کابل به خبر نګار آژانس خبري وخت در محل حمله  ضمن تائيد اين خبر ګفت: (( انتحار کننده از يک موتر نوع کرولا در حمله استفاده نموده است که درحدود ٤الي ٥ تن در آن زخمي ګرديده اند))

به ګفته حقنواز در اين حمله هيچ کسي کشته نشده است، و لي در اثر حمله به سه موتر ملکي که محل را عبور مينمودند آسيب رسيده است.

احمد جاويد راننده موتر تونس که در اين حمله زخمي شده است به آژانس خبري وخت ګفت (( در اين حمله يک خانم نيز زخمي شده است.))

تا به حال معلوم نيست که هدف حمله کننده کي بوده است چون به قول شاهدان عيني در زمان حمله نه موتر نيرو هاي افغاني ونه هم خارجي در محل  موجود بود .

حقنواز علاوه نمود موتر که انتحار کننده از آن در حمله استفاده نموده بود بکلي از بين رفته است وخود انتحار کننده نيز کشته شده وهويتش مشخص نيست .

قابل ياد آوريست که تابه حال مسؤليت حمله را هيچ ګروه به عهده نګرفته است ولي معمولا اين نوع حملات را ګروه طالبان عهده ميګيرند.

خبرنګار :هوتک

ايديت: بوميا

 
 



پرینت گرفته شده از :
http://www.wakht.com/news/004044.php