Tuesday October 27, 2009
بیش از پنجصد معلم میتود و روش تدریس را آموزش دیده اند
آژانس خبری وخت
ولایت کابل
5 عقرب 1388
به تعداد 500 تن معلم مکاتب مختلف شهر کابل ازمدت یک سال به این طرف از طرف موسسه A W R C ظرفیت سازی شده اند.
این مطلب را امروز طی یک کنفرانس مطبوعاتی، کریمه هدایت مسوول ارتباطات دفتر فرهنگی و آموزشی زنان افغانستان A W R C) ) اظهار نمود.
وی گفت که این نهاد هدف اش رشد اسعتداد ها و انکشاف مهارتها و توامند ساختن معلمین بوده تا آنها بتوانند که از این ورکشاپ ها بیآموزند و این روش و میتود با سایر معلمین که شامل این ورکشاپ نمی باشند مشترک نموده و آنها را بهره مند سازند.
به گفته وی برنامه رشد ارتقای ظرفیت معلمین در ولسوالی های شمال کابل درنواحی 13 – 3- و پنجم که حدود 500 معلمین را تحت پوشش قرارداده است راه اندازی گردیده بود.
خانم هدایت اضافه نمود که دراین راستا این مرکز دست آورد های خوبی را داشته است که میتوان ازدخترانیکه سن شان بزرگ بوده و ازمکتب بازمانده اند بعد از فراغت کورس سواد آموزی معرفی آنها به مکاتب نزدیک منزل شان نام برد.
وی می گوید ولایات که تحت پوشش برنامه فوق قراردارد پروان - لغمان – كاپیسا و کابل می باشد.
محمد روف احمدی نماینده دفتر زنان کانادا برای زنان افغان گفت : (( اهداف این دفتر فراهم کردن و رجوع به جهت پروگرام صحی و تربیتی برای بلند بردن سطح آگاهی زنان و دختران افغان می باشد.))
وی افزود که دونر های کانادایی درتدویر کورس های آموزشی – ایجاد کتابخانه ها و درحین وقت بایک گروپ از تیم پرورشگاه درمرکز وولایات کشور همکاری می نمایند.
ناهیده پوپل یک تن از مستفد ین این ورکشاپ و معلم درمکتب عبدالرحیم شهید به خبرنگار آژانس وخت گفت : (( این ورکشاپ خیلی برای ارتقا معلمین موثر بوده و بخصوص معلمین که از صنف 12 فارغ گردیده اند.))
خانم پوپل علاوه نمود که این ورکشاپ با داشتن کارهای عملی معلمین را با تدریس شیوه و میتود های جدید آشنا ساخته و میآموزاند که برای فراگرفتن خوبتر و بهتر دروس برای متعلمین از چه نوع میتود کاربگیرند.
به گفته وی این پروژه که مدت 18 ماه را دربرداشت به همکاری دفتر انکشافی بین المللی کانادا ( سیدا ) و خود موسسه فرهنگی و آموزشی زنان تمویل گردیده است .
گفتنیست که موسسه فرهنگی آموزشی زنان در سال 1989 میلادی توسط یک گروپ زنان افغان نظر به نیاز مندی زنان ایجاد و به فعالیت آغاز نمود .
خبرنگار: خالده نیکزاد
ادیت : عظیمه جلیل
اندازه متن : [
بزرگتر ] [
کوچکتر ]
تعداد بازديد : 162
نسخه مناسب چاپارسال به یاهو مسنجرارسال به ديگران »
دیگر عناوین : 2009-10-27 17:31 لغمان ولايت دكوچيانو امريت ودانى بنسټ ډبره كېښودل شوه 2009-10-27 17:27یک مقدار مواد مخدر از ولایات کندهار و فراه كشف و ضبط شد 2009-10-27 16:47 ننګرهار كې ۱۳ تنه ماشومان وتښتول شول نه تن پولیس سرحدی کشته و زخمی گردید2009-10-27 16:15 ایتالیا و افغانستان توافقنامه را به ارزش 6،5 میلیون یورو را امضا نمود بیش از پنجصد معلم میتود و روش تدریس را آموزش دیده اند در بلخ نیز محصلین پوهنتون دست به مظاهره زده و دولت را هوشدار دادند 2009-10-27 11:50يك زن توسط افراد ناشناس به قتل رسید 2009-10-27 11:37یک مقدار مواد انفجاری کشف و ضبط گردید 2009-10-27 10:46:سه تن مخالف دولت کشته و دو میل سلاح بدست آمد